Η «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΪΔΑΝΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύει το 1950 την πρώτη πρότυπη σε εξοπλισμό για την εποχή, τυροκομική μονάδα στην Αττική, στην περιοχή του Μενιδίου, η οποία αρχικά εξυπηρετούσε αποκλειστικά τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Οι αυξημένες ανάγκες παραγωγής καθώς και η αυξημένη ζήτηση των προϊόντων, οδηγούν την «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΪΔΑΝΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» στην απόφαση επέκτασης.

Το 1971 η εταιρεία μεταφέρεται στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε ένα μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 13 στρεμμάτων, με τυροκομικές εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν τα 1500 τετραγωνικά μέτρα του χώρου αυτού, καθώς και ιδιόκτητα ψυγεία.

Η αγάπη μας για την Τυροκομία και οι ανάγκες της σύγχρονης εποχής μας οδήγησαν πρόσφατα σε έναν άρτιο εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων μας, που ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

2_clip_image004

 

2_clip_image006

 

Πρόκειται για μία από τις λίγες τυροκομικές μονάδες, στην οποία όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται αυθεντικά, αμιγώς από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα των γύρω περιοχών χωρίς πρόσθετες ουσίες. Η «ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΪΔΑΝΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» μπορεί και προσφέρει στους καταναλωτές αγνά, παραδοσιακά και υγιεινά τυροκομικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις διατροφικές απαιτήσεις του σήμερα με χαμηλά λιπαρά και ελάχιστο αλάτι.

 
2_clip_image008
 

Η πολυετής πείρα και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός μας, δίνουν την ευχέρεια να πραγματώνουμε, αυτό που ήταν και η φιλοσοφία του ιδρυτή αυτής της εταιρείας: Σεβασμός στην Παράδοση, Σεβασμός στον Καταναλωτή και Σταθερή Ποιότητα των Προϊόντων μας.

Εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων, είναι αφενός ο αυστηρός έλεγχος της ποιότητας του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων και αφετέρου οι παραδοσιακές μέθοδοι παραγωγής, οι οποίες προσαρμόστηκαν στη σημερινή τεχνολογική εξέλιξη και τεχνογνωσία της επεξεργασίας του γάλακτος.

 

2_clip_image014

Η εταιρεία τηρεί το σύστημα ISO 22000 BRC και IFS έτσι ώστε να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.


2_clip_image016

 

Η παραλαβή γάλακτος σε ιδιόκτητες παγολεκάνες, καθώς και τα αυτοκίνητα μας διασφαλίζουν τον καλύτερο τρόπο συλλογής του γάλακτος, ενώ τα φορτηγά ψυγεία μας διασφαλίζουν την σωστή παράδοση των προϊόντων στον καταναλωτή.

Ο πρόσφατος εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, που ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η πολύχρονη εμπειρία, και η αγάπη για την Τυροκομία, πιστεύουμε πως μας έχουν δώσει την δυνατότητα να ανταποκριθούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Τα προϊόντα μας διατίθενται στην εγχώρια αγορά, ενώ εξάγονται και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.